Sawadee ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Sawadee of Sawadee ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Sawadee

Sawadee organiseert groepsreizen over de hele wereld met individuele vrijheid. Natuurlijk doe je activiteiten in een groep, maar je krijgt ook de vrijheid om zelf een land te ontdekken. De reisorganisatie heeft een breed aanbod met groepsreizen zodat er altijd wel jouw droomreis tussen zit. Je boekt bij Sawadee altijd een groepsreis met gegarandeerd vertrek. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw groepsreis niet doorgaat doordat er te weinig deelnemers zijn. Veilig boeken van een groepsreis is ook geen probleem dankzij de ANVR en SGR registratie. Je weet zo zeker dat je reis doorgaat en je geld terug krijgt als de reis niet door kan gaan.

Soorten reizen bij Sawadee

Je kan bij Sawadee dus vooral terecht voor groepsreizen op bestemmingen in vrijwel alle continenten. Samen met een reisleider ga je een land ontdekken zoals je het zelf nooit had kunnen ontdekken. Het is mogelijk om je groepsreis zelf helemaal in te vullen. Zo kan je losse excursies bij boeken en ben je niet afhankelijk van wat de groep gaat doen. Op basis van een deskundig reisadvies stel je zo jouw droom rondreis samen terwijl je wel gewoon in een groep op reis gaat. Er wordt altijd samengewerkt met een lokale reisleiding die Engels spreekt. Dit doet Sawadee omdat de lokale reisleiding gewoon het meeste over een land weet.

Reis boeken bij Sawadee

Online kan je via de website van Sawadee je reis boeken. De reis wordt helemaal compleet aangeboden en de prijs is van te voren bekend. Je kan de reis eventueel tegen een meerprijs wel nog verder uitbreiden. Als je een reis hebt samengesteld dan kan je hem definitief online boeken. Je zit nu aan de reis vast en je kan niet meer annuleren. Via de reisorganisatie krijg je nu een factuur voor de aanbetaling van 20%. Uiterlijk acht weken voor vertrek dient het restant overgemaakt te worden.

Sawadee ervaringen

Een groepsreis is natuurlijk wel iets waar je goed over nadenkt voor je gaat boeken. Weet Sawadee de sfeer in een groep bijvoorbeeld leuk te houden? Online kan je de Sawadee ervaringen teruglezen. Op basis van ervaringen van andere reizigers krijg je een duidelijk beeld van de reisorganisatie. Deel na afloop van jouw groepsreis ook gerust je eigen Sawadee ervaringen. Je kan zo heel eenvoudig anderen helpen bij het maken van een keuze voor een reisorganisatie als Sawadee voor het maken van een groepsreis.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend