Roompot ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Roompot of Roompot ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Roompot

Roompot reisorganisatie heeft een zeer lange geschiedenis en is opgericht in 1965. Het begon allemaal met een eenvoudige camping en het park is uitgegroeid tot meerdere bungalowparken en campings in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denenmarken. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Kamperland en is dus een echte Nederlandse reisorganisatie. In 2009 heeft de reisorganisatie Hoogenboom vakantieparken overgenomen en groeide de reisorganisatie uit tot meer dan 150 parken in Europa. De meeste parken zijn te vinden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ideaal dus voor een weekendje weg in eigen land of net over de grens.

Soorten reizen bij Roompot.

Roompot is ooit begonnen als een camping in Kamperland en is nu uitgegroeid tot meerdere bungalowparken in Europa. Je kan er dus vooral terecht voor een weekendje weg in een bungalow of een zomervakantie in eigenland. Naast een bungalow huren zijn er nog steeds kampeerplaatsen waar je uit kan kiezen. Sinds een aantal jaren zijn er ook zeven parken waar je een hotelkamer kan boeken bij de reisorganisatie Roompot. In Limburg is er zelfs een speciaal parkhotel te vinden waarbij geen bungalowpark meer aanwezig is. Je kan zo alle kanten op als je een autovakantie wil boeken bij Roompot.

Reis boeken bij Roompot.

Als je bij Roompot een reis gaat boeken dan kan je altijd kiezen uit de eigen bungalowparken, campings en hotels. Je kan ook de Roompot ervaringen lezen over de bungalows of campingplaatsen. Je weet zo van te voren wat voor een huisje je kan verwachten als je in een bepaalt park boekt. Het boeken van een reis doe je online via de website. Je kan op een bepaalde datum boeken of een last minute in parken waar nog een huisje voor aankomend weekend vrijstaat. Last minute is vaak lekker voordelig en je ervaart dezelfde Roompot vakantie als normaal. Als je boekt dan doe je altijd een aanbetaling binnen 15 dagen en het resterende bedrag uiterlijk 8 weken van te voren.

Roompot ervaringen

Natuurlijk ben je benieuwd naar de Roompot ervaringen van anderen. Bij ons kan je terecht om alle eerlijke ervaringen terug te lezen. Je weet zo zeker dat er geen neppe Roompot ervaringen tussen staan die ze er zelf opgezet hebben. Aan de hand van eerlijke Roompot ervaringen krijg je een duidelijk beeld van wat je kan verwachten als je op vakantie gaat in je eigen bungalow, hotel of camping van Roompot.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Roompot - Ga zo door Roompot!
10
Beoordeeld op 10-04-2015 door Fam Derks
Ik en de kinderen zijn naar het park Hunzedal in Drenthe geweest en het was super! De kinderen hebben heerlijk kunnen spelen rond het aangelegde meer met strand (en wat een toestellen!!). Ik en mijn vriend hebben ondertussen heerlijk genoten van de rust en bij onze caravan gezeten. De caravan was prima en lekker schoon. Omdat we toch een mooi weekendh adden waren we veel buiten en in de avond hebben we ons prima kunnen vermaken in de caravan en op het park.

Voor gezinnen is dit zeker aan te raden. Het heeft ook een camping dus als je in de zomer een leuke camping zoekt dan is Hunzedal van Roompot zeker aan te raden :) Heerlijk voor de kinderen!