Peter Langhout Reizen ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Peter Langhout Reizen of Peter Langhout Reizen ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Als je een reis boekt, wil je natuurlijk zeker weten dat je die reis ook echt kunt maken. Er is bijna niets vervelender dan een reis geboekt te hebben, en er achter te komen dat het bedrijf waar je de reis geboekt hebt helemaal niet betrouwbaar is en je reis ineens gewijzigd of zelfs geannuleerd is. In dit artikel bespreken we Peter Langhout Reizen.

Over Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen bestaat al sinds 1987 en is daarmee een van de oudste reisbureaus. Bij Peter Langhout Reizen kun je terecht voor tal van soorten reizen, daarover later meer, maar het bureau begon ooit als bus tour operator, en richtte zich vooral op busreizen naar Sauerland en Parijs. Daar kwamen steeds meer reisvormen en bestemmingen bij.

Soorten vakanties bij Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen is begonnen als bus tour operator met reizen naar onder andere Parijs en Sauerland. Tegenwoordig kun je eigenlijk elk denkbaar soort reis wel via Peter Langhout Reizen boeken. Het aanbod omvat onder andere busreizen, stedentrips, rondreizen, groepsreizen, all inclusive reizen, zonvakanties, autovakanties, fietsvakanties en cruises.

De meeste vakanties bij Peter Langhout Reizen betreffen busreizen. Hierbij vertrek je ergens in Nederland en krijg je een compleet dagprogramma die je alle facetten van je vakantiebestemming laat zien. ‘s Avonds slaap je in een hotel in of bij de bestemming en overdag word je door de buschauffeur, die tevens de gids is, rondgeleid door de stad.

De prijzen zijn voornamelijk in het lagere segment. Zo kun je voor slechts € 69,- per persoon drie dagen naar Parijs. Je overnacht dan wel in een hotel buiten het stadscentrum, maar kunt met de metro in 10 minuten in de stad zijn. Ontbijt en boottocht over de Seine zijn hierbij inbegrepen.

Peter Langhout Reizen ervaringen van andere consumenten

Peter Langhout Reizen wordt over het algemeen prima beoordeeld. Men roemt vooral de begeleiding door de chauffeurs en de sfeer in de bus. Ook wordt de lage prijs als groot voordeel genoemd. Dat je vaak in wat goedkopere accommodaties verblijft vinden weinig mensen een probleem; bovendien weet je dat voor je boekt en is dat de oorzaak

van de lage prijs die je bij Peter Langhout Reizen vindt, waardoor je dat eigenlijk geen negatief punt kunt noemen.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Peter Langhout Reizen - Parijs was top
10
Beoordeeld op 29-06-2015 door Mo
Met een grote groep naar Parijs geweest en we hebben van elk moment genoten! ook een dikke pluim voor de buschaffeur welke ervoor zorgde dat we optijd en vooral veilig konden reizen.