Oad ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Oad of Oad ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Voordat je je reis boekt bij Oad, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je reis ook echt uitgevoerd wordt en Oad geen vaag, schimmig bedrijf blijkt te zijn en je kunt fluiten naar je reis. Een vakantie is iets waar je vaak al maanden naar uitkijkt en wat dus sowieso allemaal goed moet gaan.

Over Oad

Oad (of voluit Overijsselse Autobusdiensten) Reizen, was de grootste touroperator in Nederland, vooral bekend door de reisbureaus met de naam Globe Reisburo. Helaas werd OAD Groep op 25 september 2013 failliet verklaard. Gelukkig maakte Oad Bus een doorstart en voert Oad nog steeds busreizen en riviercruises uit.

Soorten vakanties bij Oad

Zoals gezegd biedt Oad vooral busreizen en riviercruises aan. De busreizen vinden vooral plaats in Europa. Denk bijvoorbeeld aan reizen naar Oostenrijk, Polen, Luxemburg, Kroatië, enzovoorts. Voor elke populaire en minder populaire bestemming is er dus eigenlijk wel een busreis te vinden.

Vakantie boeken bij Oad

Bij Oad kun je op een heel eenvoudige wijze een vakantie boeken. Op de zeer overzichtelijke website kun je eenvoudig de reizen bekijken. De reizen zijn ingedeeld in diverse categorieën als bus- en rondreizen, autovakanties, riviercruises, stedentrips enzovoorts. Ook is er een serie themareizen. Zo is er een Van Gogh reis waarbij je diverse musea bezoekt en langs tal van plaatsen gaat die belangrijk waren in het leven van Van Gogh.

Reizen op maat bij Oad

Het unieke aspect van Oad is het reizen op maat. Als je besluit met een groep op reis te gaan, kan Oad je daar mee helpen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een vriendenreis, maar ook aan een schoolreis of zakenreis. Je kunt zelf opgeven waar je heen wil en wat voor bus je wil (zo kun je ook voor een extreem luxe bus kiezen), en Oas doet je een voorstel en stuurt je een offerte. Zo is Oad ideaal geschikt voor iedereen die een reis op maat wil laten maken.

Oad ervaringen van andere consumenten

Oad wordt vooral geroemd om de chauffeurs die de busreizen verzorgen. Men is vooral tevreden over het feit dat er veel over de omgeving wordt vertelt. Uiteraard zijn er mensen die daar weer totaal niet van houden en simpelweg van A naar B vervoerd

willen worden zonder gepraat onderweg, maar voor hen is het misschien aan te raden om een andere busmaatschappij te benaderen.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend