Kras ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Kras of Kras ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Kras

Kras is een reisorganisatie met een hele lange geschiedenis het begon allemaal met een paard en wagen in 1922. De reisorganisatie begon al snel met het aanbieden van dagtochten en georganiseerde groepsreizen. Dit werd al snel de specialiteit van het reisbureau. In 1999 werd de reisorganisatie een onderdeel van het grote Europese TUI en de mogelijkheden werden hierdoor een stuk groter. Vandaag de dag is het een grote allround aanbieder in reizen geworden met nog steeds een specialisatie in groepsreizen. Naast een grote broer die op Kras past is er een SGR en ANVR keurmerk aanwezig zodat je veilig een vakantie kan boeken.

Soorten reizen bij Kras

Kras is een echte allrounder en heeft zowel zonvakanties als rondreizen en cruises. Maar ook dagtochtjes en busreizen bestaan nog steeds in het aanbod van het online reisbureau. Je kan er terecht voor een stedentrip of een weekendje weg alles is eigenlijk mogelijk. Maar nog steeds is het de expert als het gaat om een georganiseerde rondreis. De Kras ervaringen zijn dan ook zeer positief over de reisleiders die mee op pad gegaan zijn voor het maken van een bijzondere rondreis door landen als Thailand, Maleisië, Marokko, Zuid-Afrika en China.

Reis boeken bij Kras

Een reis boeken bij Kras wordt volledig verzorgd zodat je jezelf nergens meer zorgen om hoeft te maken. Het boeken zelf doe je gewoon online via de website van Kras. Als je geboekt hebt dan ontvang je een factuur of kan je per iDeal een aanbetaling doen. Vervolgens dien je het restant van de reis uiterlijk 6 weken voor vertrek te voldoen aan Kras. Als je al binnen 6 weken vertrekt dan betaal je direct het complete bedrag per iDeal. Dit is de snelste betaalmethode en deze wordt direct verwerkt. Het is ook mogelijk om met een Creditcard een betaling te voldoen.

Kras ervaringen

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jouw Kras ervaringen of ben je misschien zelf nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen. Je wil natuurlijk wel graag weten of het goed zit voordat je een vakantie gaat boeken bij de reisorganisatie. Aan de hand van Kras ervaringen weet je direct of je de juiste beslissing hebt genomen. Je kan dan direct jouw droomvakantie boeken zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de website. De Kras ervaringen helpen je ook verder bij het uitkiezen van een mooi hotel of een leuke accommodatie.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend