Hotelspecials ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Hotelspecials of Hotelspecials ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Hotelspecials

Hotelspecialis is in 2002 in Nederland opgericht en is gespecialiseerd in het aanbieden van een weekendje weg in eigenland of het buitenland. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid naar het buitenland en kan je zelfs in Duitsland, Zweden, Denenmarken, Noorwegen en België een weekendje weg boeken via deze Nederlandse reisorganisatie. Regelmatig valt het bedrijf in de prijzen voor beste reisorganisatie op het internet. Je kan er vooral terecht voor een online boeking tegen een scherpe prijs. Boeken gebeurd tevens veilig dankzij het Thuiswinkel Waarborg fonds. Hiermee wordt je beschermd als je een boeking maakt bij de online reisorganisatie.

Soorten reizen hotelspecials

Je kan bij Hotelspecialis.nl vooral reizen boeken als een stedentrip. Gewoon lekker een weekendje weg in bekende plaatsen zoals Keulen, Antwerpen, Brussel, Berlijn, Amsterdam en Parijs. Je kan op basis van een periode een reis boeken en lekker een weekendje weg gaan. Je boekt hier overigens alleen een hotel en voor de rest is niets inbegrepen. Je zal dus nog wel zelf vervoer moeten regelen, maar de meeste vakanties op deze website kan je gewoon met je eigen auto bereiken. Uiteraard ben je niet verplicht om op vrijdag, zaterdag en zondag op vakantie te gaan. Je kan ook doordeweeks hotelovernachtingen boeken of zelfs een midweek.

Reis boeken bij hotelspecials

Een reis boeken bij hotelspecialis.nl kan uiteraard geheel online via de website van de reisorganisatie. De reizen betaal je vervolgens direct met iDeal of een Creditcard. Vaak dien je een Creditcard standaard op te geven ter garantie van je boeking. Soms is het ook mogelijk om je betaling pas bij het hotel zelf te voldoen. Dit staat vaak aangegeven bij het hotel dat je gaat boeken. Een betaling gebeurd bij deze reisorganisatie dan ook vrijwel altijd vooraf. Je kan eventueel ook een reisboeken door telefonisch contact op te nemen. Je wordt dan telefonisch geholpen bij het maken van je boeking.

Hotelspecials ervaringen

Heb je Hotelspecials ervaringen? Laat het ons dan weten want wij delen ze graag met iedereen die nog twijfelt aan de online reisorganisatie. Je kan hier natuurlijk ook gewoon de hotelspecials ervaringen lezen van anderen. Op basis van deze ervaringen kan je besluiten of je hier wel of niet een reis gaat boeken. Je weet zo zeker of het veilig is om een reis te boeken met de online reisorganisatie. Mocht je zelf de hotelspecials ervaringen hebben dan kan je deze delen om anderen te overtuigen om hier hun weekendje weg te boeken!

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend