Gogo ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Gogo of Gogo ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Gogo

Gogo.nl is er speciaal voor jongeren en organiseert onder begeleiding van een reisleider jongeren feesten. Voor ouders is het prettig dat ze weten dat hun kind iemand heeft om op terug te vallen tijdens een vakantie. De jongeren zelf kunnen profiteren van de vetste feesten waar ze tijdens hun vakantie naartoe kunnen. Gogo zelf is van oorsprong een Zwitsers bedrijf dat nu al een aantal jaren achter elkaar jongeren reizen aanbied met een Nederlandse reisleiding. De reisorganisatie is ook gewoon aangesloten bij het Thuiswinkel waarborgfonds plus de SGR en ANVR. De jongeren zijn dus niet hun geld kwijt als GoGo.nl onverwacht failliet zou gaan.

Soorten reizen bij Gogo

Gogo.nl organiseert dus vooral jongeren reizen waar jongeren mee kunnen onder begeleiding van een reisleider. De reisleider is ook echt ingesteld op de jongeren zodat ze weten dat ze hier altijd terecht kunnen met vragen en problemen. Eventueel kunnen er ook reizen geboekt worden inclusief feesten. Je hoeft geen toegang meer te betalen en je weet 100% zeker dat je naar de vetste feesten kan gaan onder begeleiding van Gogo.nl. De reizen gaan zowel met de bus als met het vliegtuig afhankelijk van wat jouw budget is kan je altijd wel een reis vinden. Je kan zelfs ook nog met eigen vervoer reizen naar bepaalde bestemmingen.

Reis boeken bij Gogo

Online kan je een reis boeken bij Gogo.nl als je nog geen 18 jaar bent dan dien je wel toestemming te hebben van je ouders. Officieel zijn de reizen te boeken van 16 tot 27 jaar. Online kies je jouw reis uit waar je graag naar toe wil gaan. Als je een reis gevonden hebt dan dien je wel 15% aan te betalen. De rest van het bedrag betaal je per factuur maximaal 6 weken van te voren. De aanbetaling doe je overigens per iDeal of een bankoverschrijving. Als je kiest voor een bankoverschrijving dan is het mogelijk om alle deelnemers apart te laten betalen. Handig als je met vrienden op reis gaat met Gogo.nl.

Gogo ervaringen

Als je op reis gaat met je vrienden dan wil je wel zeker weten of de reis echt zo vet is. Als ouders wil je misschien weten of je kinderen in goede handen zijn bij deze reisorganisatie. Gelukkig kan je online alle gogo ervaringen lezen. Je krijgt zo een idee wat voor een begeleiding de jongeren kunnen verwachten. Achteraf kan je ook je eigen gogo ervaringen bij ons online zetten en zo anderen verder helpen met het maken van een keuze.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend