Estivant ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Estivant of Estivant ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Estivant

Estivant heeft zich gespecialiseerd in vakanties voor alleenstaande ouders of singles. Het is belangrijk dat je tijdens je kostbare tijd je niet alleen zelf kan vermaken, maar ook de kinderen. Al meer dan 15 jaar werkt Estivant hieraan om het kinderen en de alleenstaande ouders naar hun zin te maken. Daarbij kan je met je eigen kinderen ook nog eens nieuwe bestemmingen ontdekken die super leuk zijn om samen te bezoeken. Een gezinsvakantie boeken is vaak iets wat lastig voelt voor alleenstaande ouders bij Estivant is dit absoluut niet lastig en ervaar je de vakantie wel als een echt gezinsvakantie. De reisorganisatie is tevens aangesloten bij de SGR en ANVR om een boeking en vakantie veilig te laten verlopen.

Soorten reizen bij Estivant

Estivant verzorgt voornamelijk vakanties tijdens alle vakantieperiodes. Denk bijvoorbeeld aan de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en de mei vakantie. Iedere periode doet Estivant een andere bestemming aan inclusief vervoer. Alles is zo voor je gezinnetje geregeld en dit is dus als alleenstaande ouder geen probleem meer. Tijdens de korte vakanties kan je dichtbij huis blijven zoals Nederland of België, maar je kan ook verder weg gaan naar landen als Spanje of Turkije. Je verblijft op een camping, hotelkamer of appartement. Exclusief bij Estivant is dat er echt alleen eenouders tijdens de geboekte periode worden toegelaten. Zo kom je als eenouder geen vrolijke gezinnen tegen wat soms naar kan zijn als je er net alleen voor komt te staan.

Reis boeken bij Estivant

Het boeken van een vakantie kan telefonisch of via de website van Estivant. Als je een boeking gemaakt hebt dan dien je eerst 25% van te voren aan te betalen. De rest van de reissom dien je 6 weken voor vertrek te betalen. Alles betaal je gewoon met een bankoverschrijving op basis van een factuur die je per mail of post ontvangt.

Estivant ervaringen en reviews

Natuurlijk ben je heel erg benieuwd naar de Estivant ervaringen van andere alleenstaande ouders. Is dit de vakantie zoals je het graag wil hebben als alleenstaande ouder of toch niet? Je kan alles horen over de Estivant ervaringen op onze website. Ben je zelf laatst nog met je kinderen op vakantie geweest via Estivant? Laat dan je eigen ervaringen achter op onze website zodat je anderen kan adviseren. Op onze website worden alleen de echte ervaringen vertoont en zo kan je sneller een juiste keuze maken.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend