Eliza was here ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Eliza was here of Eliza was here ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Misschien ken je Eliza was here wel van de reclame in bushokjes. Vooral net voor het hoogseizoen beginnen de reclames te komen, en zie je overal de fleurige vakantiefoto’s met in felle kleuren “Eliza was here”. De slogan van het bedrijf is “Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf…”. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk mee?

Over Eliza was here

Eliza was here begon in 2001 als een blog op www.elizawashere.nl. Daarvoor verzamelde Eliza haar ontdekkingen van unieke, ongerepte, echte plekjes in een plakboek, maar ze besloot dat het tijd werd om de ervaringen op internet te delen. Sindsdien is Eliza was here een bedrijf waar je vlieg- en autovakanties kunt boeken.

Soorten vakanties bij Eliza was here

Eliza was here biedt vooral vakanties aan buiten de gebaande paden. Wil je naar een luxe vijfsterren resort in Turkije of twee weken op het strand van Cos bakken in de hete, Griekse zon, dan ben je bij Eliza was here totaal niet aan het juiste adres. Dat bedoelt Eliza was here dan ook met de slogan dat als iedereen rechts afslaat, Eliza linksaf gaat.

Eliza was here biedt de reis zelf aan, plus een verblijf ter plaatse. Als je een vlucht boekt, zit er altijd een huurauto bij zodat je op de plaats van bestemming lekker vrij bent en niet gebonden aan één vaste plaats. Je boekt vooral vakanties naar wat minder bekende plaatsen die overigens ook zeker de moeite waard zijn. Er is veel minder toerisme, maar de plekken zijn daarom zeker niet minder mooi (integendeel zelfs!).

Vakantie boeken bij Eliza was here

Het leuke aan Eliza was here is dat de website vol staat met leuke ideeën. Vaak zie je op websites van reisbureaus een lijstje namen waarvan je soms geen flauw idee hebt waar het is. Op die manier lijkt alles ver weg en vooral hetzelfde; je hebt er geen beeld bij. Op de site van Eliza was here is dat totaal niet zo. Je ziet direct leuke foto’s en soms een korte omschrijving. Je kunt op de homepage lekker rondklikken tot je wat leuks tegenkomt. De prijzen staan er direct bij, al moeten we wel vermelden dat de prijzen per persoon zijn.

Eliza was here ervaringen van andere consumenten

De algemene tendens is dat mensen prima tevreden zijn over Eliza was here. Alles is goed voorbereid en geregeld, mensen hoeven zelf weinig te ondernemen. Natuurlijk zijn er hier en daar wat problemen, maar over het algemeen is men behoorlijk positief te noemen!

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Eliza was here - Heerlijk een auto bij je vakantie
8
Beoordeeld op 29-06-2015 door Frida
Wij boekte bij deze reisorganisatie, omdat we ween auto bij ons appartement kregen. Natuurlijk kunnen we deze ook huren, maar nu regelde zij alles wat toch erg gemakkelijk was. Toen we aankwamen stond alles klaar en konden we instappen en meteen genieten van onze vakantie :)