Effeweg ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Effeweg of Effeweg ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Effeweg

Effeweg is de ideale reisorganisatie als je er even compleet verzorgd tussenuit wil gaan. De reisorganisatie organiseert namelijk voordelige busreizen door Europa. De reisorganisatie heeft 100 eigen bussen en chauffeurs zodat je nooit in een goedkope touringcar terecht komt. De reisorganisatie weet precies wat ze aanbieden door hun busreizen aan te prijzen. Er wordt tevens zonder tussenpersonen gewerkt en je kan een reis alleen rechtstreeks via de reisorganisatie zelf boeken. De reisorganisatie is een onderdeel van de ANVR en SGR zodat je veilig kan boeken. Je hebt zo de garantie dat je geld veilig is bij het maken van een online boeking bij dit reisbureau.

Soorten reizen Effeweg

Je kan bij Effeweg voornamelijk terecht voor stedentrips binnen Europa. Vaak zit er een gratis excursie bij inbegrepen. Je kan ook kiezen voor een groepsreis waarbij je gezamenlijk door steden trekt en iets van een stad te zien krijgt. Je kan bij Effeweg ook terecht voor een dagje uit inclusief georganiseerde busreis. Denk bijvoorbeeld aan een dagje pretpark. Dit zijn overigens ook vaak autoreizen zodat je zelf ernaar toe kan reizen. Je kan bij Effeweg ook terecht voor een kerstmarkt reis. Je hebt dan geen vervoer met winterbanden nodig, maar je gaat gewoon gezamenlijk met de bus naar een kerstmarkt in België of Duitsland.

Reis boeken bij Effeweg

Een reis boeken bij Effeweg doe je dus niet via één of ander tussenpersoon, maar gewoon via de website. Je kan online een reis selecteren die je leuk vind om te doen en vervolgens een boeking plaatsen. Als je een boeking gemaakt hebt dan dien je 6 weken van te voren een aanbetaling te doen per iDeal of bankoverschrijving. Binnen 6 weken voor vertrek moet de betaling van de complete reis binnen zijn. Dit is bij alle reizen en dus ook met een last minute waarbij je dus direct het volledige bedrag dient te betalen.

Effeweg ervaringen

Natuurlijk ben je benieuwd wat de Effeweg ervaringen van anderen reizigers zijn. Is het wel zo leuk om met een bus op pad te gaan? Wat vind je van de begeleiding bij een reis met een bus? Dit soort zaken kan je hier online teruglezen op een neutrale website. Als je zelf een reisje gemaakt hebt dan kan je hier ook je eigen Effeweg ervaringen delen. Je kan zo laten weten of je tevreden bent over je busreis en of je nog een keer een reis zou boeken via de online website van Effeweg.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Effeweg - Fietsreis was leuk
6
Beoordeeld op 24-06-2015 door Donna
Fietsreis was heerlijk, maar jammer genoeg stond het hotel in the middle of no where. We wouden na het fietsen wat eten, maar dan zaten we wel vast aan het hotel dat was wel wat jammer. De begeleidster was wel super erg meedenkt en een lief mens.
Effeweg - 11 t/m 15 mei berlijn
10
Beoordeeld op 22-06-2015 door Jan en Annie
Wij zijn van 11 t/m 15 mei naar Berlijn geweest met Effeweg en hebben echt een super reis gehad. De chauffeur was erg vriendelijk en reed erg prettig. Ook achterin werd ik niet misselijk terwijl ik daar wel eens last van kan hebben. Voor de rest was de stad natuurlijk geweldig en hotel sloot daar bij aan. Erg netjes, vriendelijke personeel en echt een heerlijk duits ontbijt.
Effeweg - Parijs en Disney waren erg leuk
8
Beoordeeld op 10-04-2015 door Girls of Fame
Met een groep vriendinnen met Effeweg naar Parijs gegaan en het was erg super gezellig. Natuurlijk voornamelijk door jullie meiden (LOVE U :D). Alles was keurig geregeld alleen zouden we twee dagen naar Disney gaan en opeens gingen we bij dag 1 al om half 6 uit het park. Wij zijn zelf terug gegaan waardoor we langer konden blijven, maar moesten dit natuurlijk wel zelf betalen. Voor de rest was het heerlijk :)