Ebookers ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Ebookers of Ebookers ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Ebookers

Ebookers is een onderdeel van Orbitz Worldwide een groot beursgenoteerd bedrijf met verschillende online reiswebsites in twaalf verschillende landen in Europa. Iedere dag worden er duizenden hotels en auto’s geboekt voor een stedentrip. Ze staan bekend als een betrouwbare website om een reis op de wereld te boeken. Daarnaast worden er vliegtickets aangeboden van meer dan 200 verschillende luchtvaartmaatschappijen. De website maakt veilig boeken in Nederland ook mogelijk dankzij de registratie bij de SGR en ANVR. Je bent zo verzekerd als je reis onverwacht niet door kan gaan als bijvoorbeeld Ebookers failliet zou gaan. Je kan zo zonder zorgen een reis boeken bij dit online reisbureau.

Soorten reizen bij Ebookers

Ebookers is gespecialiseerd in het aanbieden van losse vliegtickets, auto’s en hotels. Je kan deze zelf combineren tot een reis over de hele wereld. Dankzij de extra lage prijs ben je voordelig uit als je bijvoorbeeld een citytrip combo boekt naar New York of London. Het maakt niet uit waar je eigenlijk heen wil gaan alles is mogelijk bij Ebookers. Het is 24 uur per dag mogelijk om een reis te boeken naar een bestemming die jij graag wil zien. Dankzij het brede aanbod kan je hier al snel slagen voor jouw droomvakantie.

Reis boeken bij Ebookers

Een reis boeken bij Ebookers stel je altijd zelf samen. Op de website kan je selecteren dat je alleen een vlucht wil of ook een vlucht met hotel en/of auto. Hoe meer je combineert in één boeking, hoe meer je bespaart bij Ebookers. Het is dus slim om je reis helemaal compleet te maken. Als je alles geselecteerd hebt dan dien je wel direct de volledige reissom aan Ebookers te betalen. De betaling verloopt via iDeal, maar kan eventueel ook met een Creditcard. Het is helaas niet mogelijk om een boeking alleen aan te betalen. Heel soms zijn er wel hotels waarbij je ter plaatsen betaald in plaats van vooraf.

Ebookers ervaringen

Natuurlijk twijfel je aan een grote online reisorganisatie als Ebookers. Gelukkig kan je bij ons terecht voor jouw Ebookers ervaringen. Je kan hier lezen hoe anderen het hebben ervaren om hier een reis te boeken. De Ebookers ervaringen staan allemaal op een rijtje en als je zelf je reis hier geboekt heb dan kan je jouw ervaring achterlaten. Je kan zo laten weten hoe het is om hier te boeken en anderen helpen bij het maken van hun keuze voor een reis bij Ebookers.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Ebookers - Hotel was heerlijk
8
Beoordeeld op 24-06-2015 door Tim
Wij haddne voor onze reis naar spanje tussendoor een hotel nodig. Ebookers had een mooie aanbieding en die hebben we geboekt. Prima hotel voor 1 nacht voor een mooie prijs.