Djoser ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Djoser of Djoser ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Djoser

Djoser werd 30 jaar geleden opgericht om een nieuwe manier van reizen te organiseren. In eerste instantie werd deze nieuwe manier van reizen op basis van groepsreizen met individuele vrijheid aangeboden naar Egypte. Nu 30 jaar laten kan je de hele wereld over en worden er groepsreizen georganiseerd binnen Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Azië. In alle continenten zijn groepsreizen te vinden in meer dan honderd verschillende landen. In totaal worden er 200 groepsreizen per jaar georganiseerd door Djoser. Bij de reizen staat de toerist centraal onder begeleiding van een Nederlandse reisleiding en zijn kinderen ook toegestaan. Djoser heeft een ANVR en SGR keurmerk zodat je veilig een reis kan boeken bij deze reisorganisatie.

Soorten reizen bij Djoser

Djoser schakel je in als je opzoek bent naar een rondreis waarbij je in een groep alle individuele vrijheid krijgt. Je ziet tijdens deze reizen veel meer dan dat je zelf op pad gaat en je leert echt iets over andere culturen. Je kan zelfs als je alleen op reis bent een groepsreis boeken bij Djoser. Je gaat altijd op reis in kleine groepen en je wordt ingedeeld op een tweepersoonskamer met een kamergenoot van hetzelfde geslacht. Je betaalt zo niet extra omdat je alleen op reis bent. Je kan een groepsreis maken naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld inclusief vervoer en excursies, maar vooral een Nederlandse reisleiding.

Reis boeken bij Djoser

Laat je eerst inspireren door reizen die je aanspreken en culturen die je wil leren kennen met behulp van Djoser. Vervolgens kan je deze reis aanklikken en zijn er een aantal vertrekdata beschikbaar zowel buiten de grote vakanties als binnen de grote vakanties. Achter de datum staat ook aangegeven of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Nadat je een datum hebt uitgekozen en geboekt ontvang je een factuur thuis met een aanbetaling van 20%. De aanbetaling dien je binnen 10 dagen over te maken en het resterende bedrag binnen 10 weken voor vertrek.

Djoser ervaringen

Als je een groepsreis gaat maken dan zijn de Djoser ervaringen natuurlijk extra belangrijk. Je wil natuurlijk wel zeker weten of zo’n groepsreis wat voor jouw is. Aan de hand van Djoser ervaringen weet je precies wat je kan verwachten als je zelf zo’n groepsreis gaat boeken. Je weet zo zeker of de Djoser ervaringen positief zijn en of het echt zo leuk is om met een groep op reis te gaan.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend