Corendon ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Corendon of Corendon ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

We kennen Corendon misschien allemaal wel van de Cor en Don typetjes uit de reclames van het bedrijf. De naam Corendon komt daar echter totaal niet vandaan; die referentie is pas achteraf door een reclamebureau bedacht. De naam stamt af van een bordeauxrood mineraal met de naam korund, wat dan ook de huiskleur is van het bedrijf.

Over Corendon

Corendon bestaat nog niet zo heel erg lang. Sinds 2000 is het actief en inmiddels heeft het 250 werknemers.

Soorten vakanties bij Corendon

Corendon biedt voornamelijk vliegvakanties aan. Het bedrijf begon met vliegreizen naar Turkije, wat al snel werd uitgebreid met reizen naar andere landen in die regionen. Tegenwoordig worden er talloze vliegreizen uitgevoerd richting bestemmingen rondom de Middellandse Zee.

Sinds 2004 heeft Corendon een eigen airline (Corendon Airlines) en in 2011 kwam daar Corendon Dutch Airlines bij.

Verder kun je bij Corendon terecht voor citytrips, golfreizen en nog een aantal soorten reizen, maar de vliegreizen maken het grootste deel uit van het bedrijf.

Vakantie boeken bij Corendon

Corendon is voornamelijk een prijsvechter op het gebied van vliegreizen. Je kunt bij Corendon dan ook vooral terecht voor goedkope vliegtickets naar bestemmingen rondom de Middellandse Zee.

De website is erg overzichtelijk waar direct goedkope acties getoond worden. Je kunt direct naar de last minutes surfen om te zien waar je zelfs de volgende dag nog goedkoop naartoe kunt.

Opmerkelijk is dat Corendon niet alleen vanaf Schiphol Airport vluchten uitvoert, maar dat je ook op Maastricht, Eindhoven, Rotterdam en Groningen kunt instappen. Op die manier is er altijd een vliegveld in de buurt zodat je zelf niet zo ver hoeft te reizen.

Corendon ervaringen bij andere consumenten

Als we de ervaringen van andere consumenten over Corendon doorlezen, blijkt wel snel genoeg dat het om een echte prijsvechter gaat. Er wordt vooral geklaagd over vluchten

die vertraging van enkele uren oplopen, hotels die tegenvallen, vluchten die plots op een andere luchthaven in de buurt landen, en ga zo maar door. Dat betekent echter niet dat het allemaal ellende en narigheid is. Er zijn tal van positieve opmerkingen over Corendon te vinden, en bovendien hebben mensen die positief zijn minder de drang om hun ervaringen op internet te delen dan mensen die negatieve ervaringen hebben meegemaakt.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend