Center Parcs ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Center Parcs of Center Parcs ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Center Parcs

Center Parcs heeft een lange geschiedenis achter de rug. Het vakantiepark werd in 1968 door de Nederlander Pieter Derksen opgericht. Het begon met een Rotterdamse zakenman die begon met het verkopen van sportartikelen. Later besloot hij vakantiewoningen te bouwen en inmiddels is het uitgegroeid tot meer dan 20 parken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De laatste jaren is Center Parcs bezig om alle bungalows op te knappen en krijgen ze een luxe interieur en uitstraling. Je gaat zo echt naar een luxe vakantiewoning inclusief uitgebreid zwemparadijs en animatie voor de kinderen. Dit kom je in vrijwel ieder Center Parcs park tegen.

Soorten reizen bij Center Parcs

Center Parcs geeft je de mogelijkheid om er lekker een lang weekend tussenuit te gaan of echt een complete zomervakantie. Dit kan in één van de vele bungalows. Buiten het hoogseizoen zijn er regelmatig hoge kortingen te vinden of last minute aanbiedingen. Je kan zo voordelig aankomend weekend er even helemaal tussenuit. Als dit nog niet genoeg is dan kan je ook nog meedoen aan de mystery reizen. Je boekt dan een weekend of midweek weg zonder dat je weet in welk bungalowpark je terecht komt. Dit soort reizen biedt Center Parcs vaak zelf of in samenwerking met andere bedrijven aan.

Reis boeken bij Center Parcs

Je kan bij Center Parcs online via de website een vakantie uitzoeken en boeken. Je kiest bijvoorbeeld uit één van de leuke aanbiedingen een park en bungalow dat je aanspreekt. Het is ook mogelijk om telefonisch een weekend weg te boeken. Kijk wel eerst even op de website welke vakanties je echt aanspreken zodat je van te voren weet welk park je wil boeken. Als je boeking gemaakt is dan dien je 30% aan te betalen. Ongeveer 12 weken voor vertrek dien je het restant te betalen. Vertrek je direct dit weekend? Dan betaal je alles direct in één keer met iDeal of een Creditcard.

Center Parcs ervaringen

Center Parcs ervaringen zijn altijd handig om te weten als je hier wil gaan boeken. Is het bijvoorbeeld veilig om via deze website te boeken? Maar ook wat bijvoorbeeld de Center Parcs ervaringen zijn van anderen als ze in een huisje zijn geweest. Zijn de huisje echt zo luxe of kan je beter een hotel nemen? Aan de hand van Center Parcs ervaringen kan je zo de keuze maken voor het juiste bungalowpark en huisje.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend