Bizztravel ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Bizztravel of Bizztravel ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Bizztravel

Bizztravel is een puur Nederlands bedrijf dat ontstaan is in Groningen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van wintersport vakanties. Het hele jaar door kan je hier terecht om een geweldige wintersport vakantie te boeken. Naast individuele reizen kan je hier terecht voor een gezellige groepsreis met twintig personen. Je gaat dan onder begeleiding van een Nederlandse reisleiding naar het buitenland. Boeken kan online en veilig via de website van de online wintersport specialist. Zo is de reisorganisatie aangesloten bij de ANVR en SGR. Je weet zo zeker dat het met je reisgeld goed zit als Bizztravel failliet zou gaan.

Soorten reizen bij Bizztravel

Bij Bizztravel kan je enkel en alleen terecht voor een wintersport vakantie binnen Europa. Je kan terecht in bekende wintersportgebieden zoals Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Je kan kiezen voor lekker een weekendje wintersport of een complete kerstvakantie in de sneeuw. Het fijne aan Bizztravel is dat een reis altijd inclusief skipas is want daar kom je natuurlijk voor als je een reis boekt. Er zijn ook speciale beginners reizen te boeken waarbij je direct les kan nemen bij Bizztravel. Als je direct je lessen mee boekt dan krijg je korting en ben je goedkoper uit dan dat je ter plaatsen gaat skiën.

Reis boeken bij Bizztravel

Als je een leuke reis gezien hebt bij Bizztravel dan kan je deze online boeken. Als je er even niet uitkomt dan kan je altijd contact opnemen met één van de medewerkers. Ze kunnen je helpen bij het maken van een online boeking. Als je een reis boekt via de site dan dien je tot 6 weken voor vertrek tussen de 15 en 20% aan te betalen. Het is afhankelijk van het soort reis dat je boekt hoeveel je moet aanbetalen. Bij 6 weken dien je het resterende bedrag te betalen aan Bizztravel. Dit kan allemaal per factuur of via iDeal als je het direct geregeld wil hebben.

Bizztravel ervaringen

Natuurlijk twijfel je wel even als je nog nooit bij Bizztravel een vakantie hebt geboekt. Gelukkig kan je alle Bizztravel ervaringen op een rijtje zetten via onze website. Iedereen die met deze reisorganisatie op vakantie is geweest kan hier hun Bizztravel ervaringen achterlaten. Ben je zelf laatst nog met deze reisorganisatie weg geweest? Wij horen dan heel graag jouw mening over Bizztravel. We kunnen zo andere helpen bij het maken van een keuze voor een reisorganisatie voor hun wintersport vakantie.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend