Belvilla ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Belvilla of Belvilla ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Belvilla

Belvilla is de reisorganisatie als het aankomt op het boeken van een bungalowvakantie. De vakantiehuizen zijn gelegen in meer dan twintig verschillende Europese landen. Belvilla is hierin een tussenpersoon tussen de eigenaar van de woning en de toerist die graag een vakantie wil boeken. Het grote verschil met Belvilla en andere tussenpersonen is dat alle woningen ter plaatsen gecontroleerd zijn en dat er altijd contact is met de huiseigenaren. Zo verloopt het contact altijd soepel en boek je geen vakantiewoning die later niet blijkt te bestaan of niet aan de beschrijving voldoet.

Soorten reizen bij Belvilla

Je kan bij Belvilla eigenlijk voor iedere gelegenheid terecht. Denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg in eigenland of net over de grens. Of wat dacht je van een zomervakantie in een prachtig huis aan de Cote d’azur. Het is één van de vele mogelijkheden als je gaat reizen met Belvilla. Uiteraard kan je er ook terecht tijdens alle vakanties of een echte wintersportvakantie binnen Europa. Je komt overigens altijd in een woning of appartement terecht en sommige woningen zijn zelfs 100% vrijstaand zodat je kan genieten van rust en privacy. Dankzij het grote assortiment van meer dan 20.000 vakantiewoningen zit er altijd wel iets voor je tussen met de juiste prijs/kwaliteit.

Reis boeken bij Belvilla

Boeken gebeurd altijd via de website van Belvilla. De reisorganisatie regelt de betaling via een afgeschermde omgeving zodat je gegevens altijd veilig zijn. Daarnaast is de reisorganisatie aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg, maar ook de officiële reiskeurmerken zoals de ANVR en SGR. Je wordt zo beschermd bij het online boeken van je reis en je bent je geld niet kwijt als Belvilla failiet gaat. Na het boeken dien je 30% aan te betalen en de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Je kan betalen via iDeal, creditcard of een bankoverschrijving.

Belvilla ervaringen

De Belvilla ervaringen zijn volgens de website zelf zeer positief en de klanten geven de website dan ook een 8,5. Natuurlijk wil je graag de eerlijke Belvilla ervaringen weten. Op onze website zie je de onafhankelijke Belvilla ervaringen. Je krijgt zo een eerlijk idee wat je kan verwachten als je een vakantie boekt via deze reisorganisatie. Uiteraard mag je na afloop hier ook je eigen Belvilla ervaringen laten weten, zodat je andere weer verder kan helpen bij het maken van hun boeking. Het is altijd handig om zo andere te informeren met jouw eigen ervaringen.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend