Beachmasters ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Beachmasters of Beachmasters ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Beachmasters

Beachmasters organiseert al jaren jongerenreizen en examenreizen in het buitenland. Denk aan landen als Bulgarije, Spanje, Italië, Malta, Griekenland, Portugal en Turkije. Uiteraard gaan de reizen altijd naar de zon en onder begeleiding van reisleiders die zijn ingesteld op jongeren. De reisorganisatie regelt alles vanuit Groningen en de reisleiders gaan uiteraard met je mee om er een echte feestvakantie van te maken. Er is altijd crew aanwezig waar je terecht kan voor vragen en er worden natuurlijk te gekke feesten georganiseerd. De activiteiten zijn leuk, maar niet verplicht om aan mee te doen. Aan de hand van ervaringen van anderen weet je precies wat je kan verwachten.

Soorten reizen bij Beachmasters

Je vind bij Beachmasters dus vooral zon, zee en strand vakanties voor jongeren. Dit betekend dus vooral dat je gaat feesten aan het strand en mee kan doen aan spectaculaire activiteiten. De Nederlandse crew is altijd ter plaatsen aanwezig om de jongeren te begeleiden en te helpen tijdens misschien wel hun eerste vakantie zonder ouders. Daarnaast is er heel veel ruimte om te feesten en worden er bij genoeg jongeren zelfs speciale feesten georganiseerd voor reizigers met Beachmasters.

Reis boeken bij Beachmasters

Als je een reis gaat boeken dan zie je altijd online eerlijke prijzen. Er komen dus geen verborgen kosten meer bij als je een reis online boekt. Boeken kan alleen online en de reisorganisatie valt onder de SGR en ANVR zodat je veilig online kan boeken. Het is niet mogelijk om online een optie te nemen en je dient de reis ook altijd te maken als je online boekt. Tot 6 weken voor vertrek dien je 15% aan te betalen met bijvoorbeeld iDeal. De rest van de reissom betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek aan Beachmasters. Vertrek je al eerder als je geboekt hebt? Dan dien je het bedrag direct te betalen.

Beachmasters ervaringen

Natuurlijk wil je weten of de feesten echt zo vet zijn als ze bedoelen. Gelukkig kan je bij ons terecht voor de online Beachmasters ervaringen. Aan de hand van deze ervaringen kan je lezen of de feesten leuk zijn en of ze nogmaals op vakantie zouden gaan met Beachmasters. Natuurlijk kan je ook je eigen Beachmasters ervaringen online achterlaten als je zelf een reisje gemaakt hebt naar het buitenland. Je kan zo ervaringen delen waar anderen absoluut iets aanhebben. Ze kunnen jouw ervaringen gebruiken voor het maken van een beslissing.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Beachmasters - Hoppa drank en vrouwen
10
Beoordeeld op 29-06-2015 door DD
Heerlijk gefeest op Kreta en allemaal leuke mensen ontmoet. Super die kroege tocht om mensen te ontmoetne waardoor we de hele vakantie met een leuke groep meiden optrokken. Super Thanx Beachmasters!!!