Baobab ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Baobab of Baobab ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Baobab

Baobab organiseert georganiseerde reizen naar verre bestemmingen met een Nederlandse reisleider. Het maken van een groepsreis hoeft je vrijheid niet te beperken en hier weet de reisorganisatie al meer dan 40 jaar alles van. De reizen worden altijd afgelegd met kleine groepen ingedeeld op leeftijd. Zo zijn er ook speciale groepsreizen voor families met kinderen. De kinderen ontmoeten zo al snel hun leeftijdsgenoten en maken al snel vriendjes tijdens hun reis. Je kan zo zelfs met je kinderen een verre reis maken. De reisorganisatie is tevens aangesloten bij de ANVR en de SGR zodat je veilig een betaling kan maken voor jouw boeking.

Soorten reizen met Baobab.

Je kan verschillende soorten reizen maken met de reisorganisatie. Zo kan je een rondreis maken door Afrika, Azië, Noord-Amerika, Oceanië en zelfs Europa. Alles wordt onder begeleiding van een leuke groep georganiseerd en hierbij wordt zelfs nagedacht over de CO2 uitstoot. Je gaat zelfs fair trade op weg door respect te hebben voor de bevolking en lokale projecten te steunen. Dit wordt dan ook iedere keer gedaan met een gedeelte van de opbrengst van de groepsreizen door bijzondere landen. Sommige projecten worden ook tijdens de reis bezocht om stil te staan bij het leven van de lokale bevolking.

Reis boeken bij Baobab

Online kan je een reis boeken bij de reisorganisatie Baobab. Via de website kan je het boekingsformulier invullen en een reis boeken. Als je nog geen vrij hebt voor jouw droomreis dan kan je 7 dagen een optie nemen. Tijdens de optie kan je nog vrijblijvend annuleren hierna is de optie verlopen en zit je eraan vast. Tot 56 dagen voor vertrek dien je vervolgens 20% van je reis aan te betalen. De rest dient hierna aanbetaald te worden, maar voor sommige reizen telt een ander beleid. Dit staat vaak aangegeven zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Bij een aantal reizen is een vertrekgarantie, maar bij sommige reizen is dit niet dit staat altijd per datum aangegeven.

Baobab ervaringen en reviews

Natuurlijk ben je benieuwd naar de Baobab ervaringen van andere reizigers. Je leest bij ons de ervaringen van reizigers die je voorgegaan zijn. Op basis van hun verhalen kan je bepalen of je ook zo’n inspirerende groepsreis wil maken. De Baobab ervaringen helpen je al snel om een keuze te maken voor een bepaalde reisorganisatie. Heb je uiteindelijk zelf de groepsreis gemaakt? Laat ons dan jouw ervaringen weten in een reactie op onze site om anderen verder te helpen.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Geen ervaringen bekend