Arke ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over Arke of Arke ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over Arke

Arke is een Nederlandse reisorganisatie en een onderdeel van het grote TUI International. Arke heeft naast een eigen reisorganisatie ook nog een eigen airline waarmee zowel chartervluchten als lijndienstvluchten mee gevlogen worden. Dankzij de eigen vliegtuigen kunnen vakanties soms extra voordelig worden aangeboden. Het reisbureau bestaat al sinds 2005 en voerde voorheen alleen vluchten uit onder de naam ArkeFly. Sinds 2014 zijn er ook Dreamliners aan de vloot van Arke toegevoegd om ook zelf lange afstandsvluchten te maken. Naast het aanbieden van eigen vluchten kan je via het online reisbureau ook een vlucht boeken met bijvoorbeeld Corendon, KLM of Transavia. Arke is aangesloten bij ANVR en SGR en is in 2015 uitgeroepen tot reisorganisatie van het jaar.

Soorten reizen bij Arke

De reizen bij reisorganisatie Arke worden ingedeeld onder een aantal categorieën. Je kan zo terecht voor zonvakanties, wintervakanties, autovakanties, verre reizen of een stedentrip. Je kan dus aan Arke denken voor een lekker weekendje weg of een lange reis naar Curaçao. Vrijwel alles wordt door Arke aangeboden en het is absoluut de reisorganisatie waar je even moet gaan kijken als je opzoek bent naar een specifieke reis. Vrijwel alle vakanties worden hier namelijk aangeboden en de afgelopen jaren is Arke uitgegroeid tot de expert in Curaçao met een directe lijn dankzij de Dreamliner.

Reis boeken bij Arke

Een reis boeken bij Arke kan volgens de manier dat je zelf prettig vind. Je kan langsgaan bij één van de reiswinkels en hier onder begeleiding een reis boeken of je kan online reizen vergelijken. Het voordeel van online een reis boeken is dat je direct extra informatie krijgt over je bestemming en je de weersverwachting kan bekijken. Als je vervolgens wil boeken dan kan dit direct online via de site. Je selecteert de accommodatie en bij de datum zie je direct de prijzen staan. Hier gaat nog regelmatig korting of een vroeg boek korting vanaf zodat je profiteert van een voordelige prijs. Na het afronden van je boeking ontvang je per e-mail een factuur met de betalingsgegevens. Betalen kan zelfs in één van de Arke winkels of via de website.

Arke ervaringen

De Arke ervaringen zijn absoluut positief te noemen het reisbureau wordt niet voor niets regelmatig uitgekozen tot de reisorganisatie van het jaar. Volgens de Arke ervaringen zijn ze absoluut niet de duurste reisorganisatie en kan je er terecht voor een prettige service. Er is ook altijd wel iemand ter plaatsen van Arke zelf en in omgang is de reisorganisatie volgens de Arke ervaringen absoluut de nummer één.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
Arke - Super hotel alleen maar luxe
10
Beoordeeld op 29-06-2015 door Piet en Jannie
Het hotel was echt waanzinnig! Wij hoefde een keer niet om 7 uur s'ochtends ons bed uit om een handdoek neer te leggen, want er waren meer als genoeg bedjes! Voor de rest was het hotel echt luxe en het eten echt lekker.

Chappeau