333travel ervaringen en reviews

Wil jij alles weten over 333travel of 333travel ervaringen lezen van andere reizigers? lees hier dan alles over dit bedrijf en wees goed voorbereid.

Over 333travel

333travel is een specialist als het aankomt op verre reizen. Je kan hier terecht voor het boeken van een individuele reis of rondreis in het buitenland. Vrijwel alle bestemmingen zijn mogelijk zolang het buiten Europa ligt. Het bedrijf is al 14 jaar lang actief in de reisbranche en is aangesloten bij de ANVR en SGR om een garantie te geven dat je ook echt op reis gaat als je hier een reis geboekt hebt. Het bedrijf kan dus niet ineens failliet gaan en jouw reis niet meer regelen. Je krijgt in zo’n situatie gewoon je geld terug zelfs als je alleen een aanbetaling gedaan hebt.

Soorten reizen bij 333travel

333travel biedt dus alleen individuele rondreizen buiten Europa aan. Denk bijvoorbeeld aan verre bestemmingen in Azië, Amerika of misschien wel Australië. Je rondreis kan je helemaal op maat laten samenstellen of gewoon zelf online boeken. Je kan hierbij direct excursies boeken en alles van te voren regelen, maar uiteindelijk ga je wel individueel op pad. Je gaat dus niet samen met een groep op reis, maar helemaal zelf met je eigen groepje bestaande uit een partner of misschien wel de kinderen.

Reis boeken bij 333travel

Een reis boeken doe je online bij 333travel. Je zoekt een bestemming uit waar je naartoe wil gaan. Eventueel boek je een route die al is bedacht door 333travel of je gaat samen met de reisorganisatie aan de slag om je eigen rondreis samen te stellen. Na het plaatsen van je boeking dien je vaak direct te betalen dit kan ook met een Creditcard. Als je later betaalt dan kan het gebeuren dat je reis en de vliegtickets ineens een stuk duurder worden. Het is dus slim om op tijd je betaling te voldoen aan 333travel. Er zijn bij sommige reizen ook betalingsregelingen mogelijk.

333travel ervaringen

Als je een vakantie gaat boeken bij 333travel dan twijfel je misschien aan de kwaliteit van de reizen. Krijg je echt je droomreis of is alles slecht geregeld? Op onze website kan je de 333travel ervaringen lezen. Je krijgt zo een duidelijk beeld van hoe alles geregeld is en wat je kan verwachten als je zelf hier een reis gaat boeken. Na afloop van je reis willen we ook graag van jouw weten wat je eigen 333travel ervaringen zijn zodat we andere reizigers onafhankelijk verder kunnen helpen. Het maken van een boeking is zo niet meer een risico omdat je weet wat je kan verwachten.

Beoordeling
n.v.t
Service
n.v.t
Kwaliteit
n.v.t
Aanbod
n.v.t
Prijs
n.v.t
Naam (optioneel)
Titel
Beschrijving
333travel - Thailand was heerlijk
10
Beoordeeld op 24-06-2015 door Duo
Waren al eerder in Thailand geweest, maar nooit meer terug gegaan. Inmiddels 10 jaar later zijn we met 333Travel geweest en het was eigenlijk super! Het eten is echt heerlijk en spotgoedkoop! Voor de rest hadden we in het begin wat twijfels bij 333Travel maar we kunnen niet anders zeggen dan dat het onwijs betrouwbaar is.